Котеджне ліфт для приватного користування

Сьогодні вже нікого не здивуєш комфортними і малогабаритними конструкціями, які використовуються в приватному житловому будівництві і допомагають домочадцям зручно переміщатися в будівлі з декількома поверхами. Мова йде про домашню підйомній системі, яку найчастіше називають котеджне ліфт. В Україні він користується великим попитом, хоча значно відрізняється від звичайних пасажирських ліфтів не тільки своїми можливостями, але і доступною ціною. Знайшов своє застосування в приватних будинках, багаторівневих квартирах, котеджах, готелях і невеликих офісних приміщеннях.

Компанія "HAS LIFT UKRAINE" поставляє на український ринок високоякісні турецькі котеджні ліфти вже багато років, вони зарекомендували себе своєю надійністю, ремонтопридатністю і великим експлуатаційним терміном.

Конструкція котеджного ліфта

Щоб купити ліфти для котеджу, слід знати, що за своїм принципом роботи вони можуть бути електричними і пневматичними, але як правило, найчастіше виконуються з гідравлічним приводом, які працюють безшумно, ідеально підходять для невеликої висоти і не вимагають додаткового місця в шахті для розміщення основного обладнання. Вони характеризуються підвищеною міцністю і безпекою в експлуатації, простотою монтажу та технічного обслуговування. На відміну від електричних типів, підйомник з гідравлічним приводом має меншу швидкість пересування (0,2 - 0,3 м / с).

До конструкційних і функціональних особливостей цього функціонального пристрою відносяться:

  • Невеликі габарити (від 1,5 м2), що дозволяють монтувати обладнання в уже збудованому будинку;
  • Можливість облаштувати автоматичними розсувними, що відкриваються збоку і ручними дверцятами за умови, що кабіна має стандартні параметри;
  • Допустимість установки в металокаркасних, скляну і будівельну шахту, при цьому шахти підйомника реалізуються двох типів: внутрішні та зовнішні. Наявність машинного відділення і зовсім не обов'язково, адже пристрій працює від приводу, яке можна облаштувати на відстані до 8 м від шахти;
  • Незначні габаритні розміри і малу вагу підйомника виключають зайве навантаження на конструкцію будівлі;
  • Для розташування лебідки досить наявності неглибокого приямку;
  • Домашній ліфт прекрасно функціонує від звичайної мережі (220 В), тому немає необхідності в додатковій електропроводці;
  • Для його установки не потрібно спеціальних дозвільних документів.

Типові та індивідуальні рішення при купівлі домашнього ліфта

Простіше купити котеджне ліфт з готовим технічним рішенням, але при індивідуальному проектуванні враховуються всі можливі побажання замовника щодо дизайну, конфігурації і розмірних параметрів, архітектурні та конструктивні особливості самого будинку і його планування. Для оформлення обробки кабіни можна використовувати матеріали і дизайнерську концепцію ідентичну інтер'єру всієї будівлі, а двері шахти виготовити під міжкімнатні двері. Для вирішення цього завдання використовується масив дерева, нержавіюча сталь, пластик, натуральний камінь, шкіра та інші матеріали. Звичайно ж, індивідуальний проект дозволить правильно розрахувати необхідну вантажопідйомність (від 100 до 360 кг), здатну забезпечити пересування до 4 пасажирів.

Де купити котеджний ліфт турецького виробництва?

Купити котеджне ліфт HAS стандартних розмірів або замовити індивідуальний проект для його розробки можна на нашому сайті. Вони виробляються з урахуванням сучасних технологій і вимог до безпеки, проходять суворий контроль якості, супроводжуються необхідними сертифікатами на відповідність і гарантійними зобов'язаннями. Ціна на домашні ліфти цілком доступна для вітчизняних споживачів.