Де в Україні купити вантажний ліфт?

Сучасні вантажні ліфти - ефективне рішення для забезпечення вертикального транспортування вантажів. Вони розраховані для виробництв, адміністративних будівель, ліфтових господарств, мережевих магазинів, готелів, ресторанів. З їх допомогою вирішуються завдання по створенню ефективної системи праці, особливо в тих організаціях, де є великі обсяги вантажообігу і важких предметів. Купити вантажні ліфти за оптимальними цінами вам запропонує компанія "HAS LIFT UKRAINE", яка багато років постачає на ринок України високоякісне ліфтове обладнання під торговою маркою HAS. Ми продаємо, професійно встановлюємо, забезпечуємо технічне обслуговування і ремонт запропонованих нами конструкцій. Вся продукція сертифікована, відповідає світовим стандартам і вимогам, заявленим виробником, вона надійна і перевірена в експлуатації.

Технічні та конструктивні особливості вантажних ліфтів HAS.

Вантажні ліфти HAS мають широку сферу застосування, вони розробляються з урахуванням архітектурних та інженерних особливостей будівельного об'єкта та напрямки діяльності підприємства або організації. На нашому сайті ви завжди зможете купити готовий вантажний ліфт необхідної вантажопідйомності і конфігурації або замовити проект згідно з вашими побажаннями.

Відмінність від пасажирських підйомних машин.

Підйомники цієї серії характеризуються міцною конструкцією, довговічними механізмами і надійними системами управління. Відрізняються вони від пасажирських моделей більш високою потужністю, збільшеними розмірами кабіни і великою вантажопідйомністю (середня вантажопідйомність становить 1000 кг). Однак їх величина значно менша і знаходиться в межах від 0,25 до 2,5 / с. Це обумовлено розмірними параметрами і конструктивними особливостями вантажного ліфта.

Збільшення номінальної швидкості ліфта істотно збільшує його вартість і не дає можливості пропорційно підвищити продуктивність, тому ця величина задається з ряду стандартних значень, що регламентуються ГОСТ.

Відмінні властивості вантажних ліфтів

Вантажні ліфти досить прості в монтажі, вони характеризуються високою продуктивністю, підвищеною безпекою і вогнестійкістю завдяки високоякісним матеріалам, які використовуються для виробництва. Площа кабіни може бути різною (від 1,5 до 9 м2), сама кабіна має звичайну форму, але може конструюватися прохідний або з боковим виходом.

Максимальна ширина отвору повинна відповідати європейським стандартам (2,4 м), а висота двері становити не менше 2,1 м, при цьому її конструкція представлена ​​автоматичним або ручним керуванням, обладнана двома / чотирма стулками, які розраховані для найширших проходів.

Конструкція несучих елементів забезпечує безпечну роботу підйомних пристроїв в нормальному режимі при навантаженнях від 0 до 100% номінальної вантажопідйомності. Все вироблене обладнання оснащується надійними системами безпеки: двері з протипожежного матеріалу з різними межами вогнестійкості, наявність захисту від перевантаження і фазової помилки електроживлення, датчики контролю положення дверей і датчики ловителя, контролюючі силу натягу канатів, аварійний вимикачі і інші пристрої безпеки.

Які типи вантажних ліфтів можна купити на нашому сайті?

Наша компанія представляє цілий ряд вантажних ліфтів з різними технічними характеристиками, серед яких:

  • Моделі з машинним відділенням, які мають верхнє і нижнє розташування;
  • Без машинного відділення, які характеризуються більш доступною ціною і актуальні в будівлях з невеликою кількістю вільної площі. Безшумність роботи, точність зупинок і низький рівень електроспоживання їм забезпечує безредукторна лебідка з синхронним електродвигуном;
  • Ліфти з редукторним і безредукторним приводом;
  • З гідравлічним і електромеханічним підйомним механізмом. Перші розраховані для установки в будівлях з невеликою кількістю поверхів (до 5 поверхів), другі - для високих будинків;
  • Вантажні ліфти для транспортування вантажів без провідників і з можливістю знаходження в кабіні супроводжуючої особи.

Якщо ви хочете зробити замовлення на індивідуальне проектування або купити готовий вантажний ліфт торгової марки HAS, звертайтеся до наших фахівців за консультацією. Вони дадуть відповідь на всі ваші питання, проведуть торговельну угоду і забезпечать професійний монтаж на місці установки.