Де купити кухонний ліфт в Україні?

Сучасне будівництво і спосіб життя людей вимагає надійного підйомного механізму для організації комфортної роботи кухні, столових, ресторанів, готельного бізнесу, складських та інших приміщень, особливо, якщо основні робочі зони розташовуються на різних рівнях будівлі. Купити кухонний ліфт в Україні не складе труднощів, якщо на сторожі впорядкованості вашого будинку знаходиться компанія "HAS LIFT UKRAINE".

Кухонні ліфти часто називають малими вантажними або сервісними ліфтами, вони призначені для транспортування готової їжі, столового приладдя, напоїв, продуктових заготовок з одного поверху на інший. Часто використовуються для транспортування книг у бібліотеках, товарів зі складських приміщень та іншої продукції з обмеженим вагою. Впровадження цих нових технологій у виробничі процеси дозволить будь-якому бізнесу налагодити механізм обслуговування, що не залежить від кількості відвідувачів, створити ефективну систему праці та підвищити продуктивність персоналу.

Технічні характеристики кухонних ліфтів

Щоб купити кухонний ліфт для потреб своєї організації або в особистих цілях, вам слід ознайомитися з технічними характеристиками даного обладнання. Маючи невеликі габарити і малу потребляемость електроенергії, воно займає гідне місце на ринку ліфтової індустрії. Його монтаж здійснюється в обмеженому просторі, тому не дивно, що ширина самого компактного кухонного ліфта в світі всього лише 25 см. Глибина необхідного отвору в перекритті поверху для установки такого устаткування дорівнює 500-1000 мм, а ширина знаходиться в діапазоні від 70 до 130 см.

Вантажопідйомність кухонного ліфта, як правило складає від 50 до 300 кг, завдяки чому в ньому можна доставляти на різні рівні важкі вантажі. Обслуговувати він може до 5 поверхів. Швидкість його залежить від вантажопідйомності і варіюється від 0,25 до 0,4 м / с, а ось номінальна потужність малого вантажного підйомного механізму дорівнює 0,75 - 1, 47 кВт. Такі системи порадують вас тихим ходом, вони не стануть відволікати своєю роботою відвідувачів і обслуговуючого персоналу від звичної обстановки.

Матеріалом для виробництва кухонного ліфта HAS служить нержавіюча сталь і інше сировину, що використовується для харчової промисловості, яке не піддається корозійного дії. Ця особливість гарантує дотримання безпеки транспортують продуктів і великий експлуатаційний термін самого обладнання.

Стандартне або індивідуальне проектування кухонного ліфта?

Всі моделі сервісних підйомників оснащуються вертикальними розсувними дверима, які не вимагають додаткового зовнішнього простору, а також за бажанням замовників допоміжної поличкою. Якщо вас влаштовує ручне відкривання дверей або є необхідність в проміжних зупинках, завантаженні продукції з протилежних сторін, що ж, немає проблем вирішити і цю задачу. Більш того, персональне проектування дозволить врахувати оригінальний дизайн, наявність підсвічування або інших функціональних опцій і систем управління, які ефектно впишуться в загальний стиль вашого приміщення.

Догляд та технічне обслуговування малого вантажного (кухонного) ліфта досить просте, втім, як і сам монтаж.

Якщо ви вирішили купити у нас кухонний ліфт або замовити індивідуальний проект з розробки законопроекту, телефонуйте. Ми з точністю розрахуємо його можливості, врахуємо особливості вашого приватної будівлі або бізнес-закладів, до того ж вартість такого обладнання цілком виправдовує його установку.