Де купити пасажирський ліфт високої якості?

Якщо ви шукайте, де купити пасажирський ліфт, призначений для вертикального переміщення між поверхами, який ідеально впишеться в житловий будинок, комерційні та адміністративні структури, то зверніть свою увагу на підйомні машини HAS від турецьких виробників Хас Асансор. Ця продукція користується великим успіхом у багатьох країнах світу, включаючи і Україну. Вона чудово поєднує красу ергономічного дизайну, високу якість і великий експлуатаційний термін. Обладнання розроблене з урахуванням передових конструктивних рішень, впроваджень інноваційних технологій і широкого вибору опцій.

Основні переваги турецьких ліфтових систем HAS

Пасажирські ліфти HAS мають цілу низку переваг, завдяки яким попит на них зростає з кожним днем:

  1. Ліфтове обладнання проводиться з міцних і зносостійких матеріалів із застосуванням сучасних енергозберігаючих технологій;
  2. Під час виготовлення пристрою проходять випробування на технічну готовність ліфта і його безпечну експлуатацію, що підтверджується наявністю необхідних сертифікатів і декларацією відповідності Технічному регламенту;
  3. Базова комплектація даних пристроїв включає механізми, що забезпечують тихий хід кабіни, плавність її зупинки і безвідмовну систему безпеки. Вони забезпечені фотозанавесом, інтеркомом, постом виклику з індукцією, схемами, контролюючими перевантаження кабіни і забезпечує автоматичне звільнення пасажирів при відключенні електроживлення. За бажанням замовника основні компоненти можуть бути доповнені світлодіодним освітленням, антивандальними кнопками і шрифтом Брайля (рельєфно-крапковий тактильний шрифт для незрячих), GSM-зв'язком і іншими опціями.

Вибір пасажирського ліфта при його покупці

Купівля пасажирського ліфта для непрофесіоналів є досить складним завданням, при вирішенні якої потрібно враховувати архітектурні особливості будівельного об'єкта, вантажопідйомність обладнання, розмірні параметри, потужність і інші вимоги відповідно до розроблених стандартів. Це дозволить створити сприятливі умови для споживачів.

Тип пасажирського ліфта

Якщо ви вирішили купити пасажирський ліфт, то слід знати, що він призначений для монтажу при будівництві нових будівель, експлуатованих споруд, а також використовується для реконструкції і заміни старих моделей.

Пасажирські ліфти можна поділити наступним чином:

  1. З машинним відділенням і механізми, які не потребують облаштування машинного приміщення. В даному випадку всі необхідні вузли встановлюються в стіну шахти;
  2. Гідравлічні і високотехнологічні електричні моделі, які при відключенні електричного живлення здатні безпечно доставити людей до необхідного поверху перед тим, як зупинити свою роботу;
  3. Залежно від виду кабіни і ліфтової шахти, вони можуть бути звичайними пасажирськими (для муніципальних будівель, житлових будинків і лікувально-профілактичних установ) і панорамними. Підйомні машини з прозорою кабіною широко поширені в торгово-розважальних центрах, банках, готелях та інших закладах, які потребують дизайнерського оформлення, залучення клієнтів і комфортного їх пересування з хорошим оглядом торгових площ.

Вантажопідйомність пасажирських ліфтів

Для різних будівельних споруд прописані рекомендовані значення номінальної вантажопідйомності пасажирських ліфтів, показники яких знаходиться в межах від 320 до 2500 кг (для житлових - від 400 до 1000 кг, для промислових і громадських - від 630 до 1000 кг, для будівель великої поверховості з інтенсивним потоком пасажирів - від 1275 до 2000 кг. А ось можливості лікарняних ліфтів і того більше - від 1275 до 7500 кг).

Номінальна і робоча швидкість пасажирських ліфтів

Цей показник для пасажирських ліфтів залежить від типу приводу і знаходиться в межах від 0,40 до 6,00 м / с. Також значення швидкості підбирається з урахуванням поверховості будівлі. Ліфти, які обслуговують до п'ятнадцяти поверхів здатні переміщатися зі швидкістю 0,4 -1,6 м / с. А ось для конструкцій, що перевищують висоту 25 поверхів, швидкість пасажирського підйомного механізму узгоджують з заводом-виробниками, при цьому в хмарочосах вони можуть розвивати швидкість до 19 м / с, що відносить їх до ряду високошвидкісних.

Робоча швидкість завжди відрізняється від номінальної і залежить від опору рухомих частин, напруги в електромережі та інших факторів.

Основні розміри і термін служби

Корисна площа кабіни, параметри дверних прорізів і внутрішніх розмірів шахти регламентуються ГОСТ і підбираються з урахуванням пасажиропотоку і висоти будівельного об'єкта. Експлуатаційний термін кабіни досягає 25 років, а механічні деталі в залежності від їх призначення - від 6 місяців до 12 років.

Якщо ви плануєте купити пасажирський ліфт, звертайтеся для його проектування та розрахунку всіх даних до фахівців. Тільки таким шляхом можна вирішити задачу по забезпеченню комфортного і повністю безпечного пересування людей.