Ліфтові лебідки та інші запчастини для вантажних і пасажирських ліфтів

Ви шукайте якісні запчастини для вантажних і пасажирських ліфтів, які відповідають високим стандартам якості і забезпечують надійний ремонт сучасного обладнання? Тоді вам потрібно звернутися в компанію ТОВ "ХАС Ліфт Україна", яка постачає важливі вузли і механізми в найвіддаленіші регіони країни, в тому числі підвіски, ліфтові лебідки турецьких та італійських виробників. Це безредукторні і редукторні моделі, барабанного типу і з канатоведучим шківом.

лебідки для вантажних ліфтів

Конструктивні особливості та завдання лебідки

Лебідка ліфта - це приводний частина підйомного обладнання, яка за допомогою підвіски і канатів здійснює переміщення кабіни на різні поверхи будівлі. Її можна віднести до досить складним, але важливим механізмам, конструкція яких складається з наступних елементів:

  • Барабан або канатоведучий шків зі спеціальними струмками;
  • Редуктор з черв'ячними або глобоідной передачами;
  • Сполучна муфта, що з'єднує вал електродвигуна з валом редуктора. Таке рішення забезпечує передачу крутного моменту від одного валу іншому;
  • Гальмівний пристрій, здатне зупинити і утримати кабіну в необхідному положенні і місці. Воно встановлюється на приводному валу;
  • Асинхронний електродвигун змінного струму, який найчастіше використовується для ліфтових установок або інші типи двигуна;
  • Лебідки також забезпечені штурвалами для ручного управління (крім малих вантажних ліфтів), які насаджені на швидкохідний вал високої частоти і при необхідності можуть зніматися. Щоб вибрати правильний напрямок штурвала під час руху кабіни вверх / вниз, слід дотримуватися вказівного знаку, який розміщений на спеціальній табличці.

У нашому асортименті ви знайдете лебідки редукторного і безредукторного типу, які зарекомендували себе при облаштуванні вантажних і пасажирських ліфтів, швидкісних підйомних машинах. Безредукторний тип більш сучасний і досконалий за своєю конструкцією, хоча має досить складну систему управління, що позначається на їх вартості.

У нас ви можете придбати барабанні лебідки для установки ліфтів в невисоких будівлях, а також марки з канатоведучим шківом, які знайшли своє застосування в ліфтах з високою вантажопідйомністю. Як правило, такі системи встановлюють на висотних об'єктах, вони використовуються частіше, ніж попередні моделі.

В асортименті нашої компанії ви зможете вибрати необхідну вам лебідку: Акар Туреччина, Акишев туреччина, Джем, Alberto sassi. Їх якість і технічні дані відповідають заявленим заводом-виробником характеристикам, що підтверджується наявністю сертифікатів.

Функціональні особливості противаги і підвісок ліфта

Противагу - один з необхідних запчастин для ліфтів, призначення яких врівноважити масу кабіни і переміщуваного вантажу, щоб знизити потужність приводного електродвигуна. Його основу становить несучий каркас із сталевого профілю, рами якого заповнюють залізобетонними або чавунними вантажами. Він повністю відповідає вимогам ПУБЕЛ так, як забезпечений направляючими черевиками і виконаний таким чином, що при зміщенні вантажів в сторону не відбувається зменшення зазорів в шахті.

Підвіски ж служать для надійного кріплення тягових канатів до противаги і кабіні ліфта, забезпечуючи рівномірне навантаження в кожному з канатів. Представлені в нашому каталозі декількома моделями: поліспастні (більш економічні і частіше використовуються в вантажних ліфтах), пружинні і важільні (балансирні).

Якщо вам потрібні надійні постачальники запчастин для вантажних ліфтів, звертайтеся в нашу компанію, у нас великий вибір товару, доступні ціни та своєчасні поставки.