Навіщо потрібен кухонний ліфт?

Ми звикли помічати в своєму житті зручні для нас пристрої та сучасні технології, навчилися ними користуватися і часом навіть не уявляємо без них життя. Такими необхідними для нас стали ліфти і ескалатори, але часом ми навіть не замислюємося, що існує більш простий механізм, який ефективно застосовується не тільки в домашніх умовах, але в різних виробництвах і бізнес-сферах. І це кухонний ліфт із середньою вантажопідйомністю, конструкція якого має невеликі габарити, а вага досягає всього 100 кг, але витримувати навантаження він може від 50 до 300 кг. Скажете - невигідно і недоцільно і будете не праві. Справа в тому, що такі конструкції займають мало місця, швидкість руху їх платформи становить від 0,5 м / с, висота підйому - до 18 м. Вони не енерговитратних, характеризуються плавністю ходу і гальмування, зручні в експлуатації, повністю безпечні. Сучасні моделі мають низький поріг рівня шуму, тому не створюють дискомфорту.

Навіщо потрібен кухонний ліфт?

В якій сфері життєдіяльності людини використовуються кухонні ліфти?

Кухонні ліфти є частиною бізнес-структури в готелях і ресторанах, з його допомогою можна переправляти продукти харчування, готові страви і необхідний посуд для сервірування столу з кухні в зал ресторану, що дуже зручно, якщо вони знаходяться на різних поверхах. Вони доставляють сировину і напівфабрикати, переміщують брудний посуд назад в кухню, таким чином скорочуються витрати на утримання великої кількості офіціантів.

Малі кухонні підйомники знайшли своє застосування в банківських структурах для оптимізації технологічних процесів при доставці цінностей і документів. Вони стали незмінною складовою в логістичному напрямку при транспортуванні малогабаритних вантажів, білизни в готельному комплексі або лікарні, продукції в торгових комплексах. Це покращує обслуговування клієнтів і полегшує роботу співробітників.

У сучасному будівництві приватних будинків, котеджів і багаторівневих квартир, такі конструктивні рішення виправдовують себе за рахунок того, що вони допомагають здійснити доставку будь-якого вантажу з підвалу, гаража або кухні на верхні поверхи будівлі, прямо до місця їх призначення, тим самим роблячи життя домочадців комфортної і безтурботним. Це дуже важливо, коли в будинку є маленькі діти, лежачі хворі, старенькі батьки.

Управління кухонних підйомників

Незважаючи на те, що конструкція кухонного підйомника досить проста, вона гарантує повну безпеку за рахунок того, що уловлювачі спрацьовує при обриві каната і присутній регульований контакт блокування руху ліфта. Він має мікропроцесорну систему управління, де на кожній шахтних дверей присутні кнопкові пости керування. Модель оснащена вертикально-розсувними дверима. Освітленням забезпечена як сама кабіна, так і привід підйому. Завдяки тому, що споживана потужність не перевищує 1, 5 Квт, такі пристрої економічні, до того ж працюють майже безшумно в діапазоні робочих температур від +40 до - 25 ° С. Можна сказати, що вони універсальні в своїй області. До того ж доступні в ціні.
Монтуються міні-ліфти в самонесущей металлокаркасной шахті, для якої потрібно облаштувати отвори і фундамент.

Ціна і доставка малогабаритного підйомника

Як вже говорилося, ціна кухонного ліфта невисока, але на її формування може вплинути наявність додаткових опцій, які знадобляться клієнту (утеплення дверей, збільшення кількості проміжних полиць, установка власних дверей). А доставка замовлення здійснюється з дотриманням обумовлених термінів.