Купити пасажирський ліфт з доставкою

Купити пасажирський ліфт з доставкою на будь-який будівельний об'єкт житлового та громадського призначення не складе труднощів, якщо поруч з вами професійна компанія HAS lift. Ліфтове устаткування для перевезення людей і невеликих вантажів, реалізацією якого ми займаємося, призначене для багатоповерхових будівель: житлові будинки, будівлі державних і муніципальних структур, готелі, торгові та розважальні центри. Воно гарантує бездоганну якість обслуговування і високу ступінь безпеки пасажирів, дозволяючи їм легко, швидко і комфортно досягати найвищих поверхів в сучасних хмарочосах.

На що звертати увагу при покупці пасажирського ліфта?

Конструкції нового покоління відрізняється плавним ходом, точністю зупинок, безшумністю під час експлуатації і неймовірно привабливим дизайном. Заходячи в кабіну такого підйомного механізму, здається, що ти потрапляєш в інший вимір. Щоб купити пасажирські ліфти, слід відштовхуватися не тільки від цінових пропозицій, але і від технічних характеристик даного обладнання, можливості його установки на вулиці або всередині будівлі. Перегляньте наступні параметри:

  1. Так як ліфти виробляються з машинним приміщенням і без нього, то необхідно знати, чи є у вашій багатоповерхівці вільне місце для машинного приміщення, в якому будуть розміщені шафи зі станціями управління та головними контролерами, лебідки і двигуни, що переміщують кабіну по тросах, ввідний пристрій, трансформатори, інші системи, що забезпечує належну роботу підйомних механізмів. Якщо такого місця немає, можна вибрати пристрої на основі безредукторної лебідки, звільнивши більше корисної площі на майданчику;
  2. Шахтні або панорамні моделі, з електричним або гідравлічним приводом;
  3. Необхідна вантажопідйомність, вона може становити від 350 до 1000 кг;
  4. Тип відкривання дверей підйомника, який може бути ручним або автоматичним;
  5. Висота підйому, кількість зупинок і місткість кабіни;
  6. Інші характеристики, що забезпечують легкий монтаж, простоту обслуговування і управління.

Якщо вам важко зробити правильний вибір і не можете купити пасажирський ліфт необхідних параметрів, у вас є прекрасна альтернатива звернутися в нашу компанію, де вам дадуть відповідь на всі питання, підберуть вантажопідйомні машини відповідно до особливостей вашого будівельного об'єкту. Доступна ціна, оперативна обробка замовлення зроблять покупку ще приємніше.