Ліфти для інвалідів

Долати сходові марші та інші перешкоди людям з обмеженими фізичними можливостями було завжди проблематично, але сьогодні такі завдання легко вирішуються завдяки сучасним конструкціям підйомників вертикального і похилого типу. Ліфти для інвалідів, представлені в Вінниці компанією HASlift, створюють кращі умови життя для маломобільних громадян нашої країни, дозволяють їм безперешкодно відвідувати школи, театри, розважальні та торговельні центри, лікарні та інші заклади.

Ліфти, підйомні платформи і підйомники для транспортування осіб з обмеженими можливостями в кріслі-каталці, встановлюються на об'єктах різного функціонального призначення. Завдяки зручній конструкції, різної форми і красивому дизайну вони чудово вписуються в інтер'єр житлового будинку, промислового і муніципального споруди. Поділяються на:

Підйомники вертикального переміщення, що забезпечують комфортне пересування людей з обмеженими фізичними можливостями з поверху на поверх. Вони класифікуються наступним чином:

  1. Відкриті платформи з вертикальним переміщенням без шахтного огорожі. Розраховані на невелику висоту (до 2, 5 метрів), збираються зовні приміщення і всередині будівлі в області сходових прорізів;
  2. Закриті платформи, які не потребують машинному відділенні, забезпечуються шахтним або прозорим огородженням. Максимальний їх підйом становить 12,5 метрів, передбачені для зовнішнього або внутрішнього використання.

Обидві моделі працюють безшумно, облаштовані зручними панелями управління з великими кнопками і підсвічуванням, рухаються з незначною швидкістю, гарантуючи повну безпеку своїх пасажирів;

Похилі ліфти, обладнані спеціальною платформою з власниками, яка може пересуватися по прямим або зігнутим напрямних, повертатися на 180 градусів. Встановлюються в приміщенні або зовні безпосередньо до стіни або до самих східцях за допомогою самонесучих стійок, при цьому можуть розташовуватися на сходах будь-якої ширини. Системи такого типу не мають обмежень у висоті.

Відмінні характеристики ліфтів для перевезення інвалідів

Ліфти для інвалідів мають деякими конструктивними особливостями, які відрізняють їх від звичайних пасажирських моделей:

  1. Великі габаритні розміри самої кабіни і дверного отвору, що дозволяють людині на візку самостійно заїжджати всередину. Також передбачено місце для супроводжуючого інваліда особи;
  2. Панель управління розташовується на рівні очей, завдяки чому сидить людина без труднощів дотягується до необхідної кнопки;
  3. Згладжений поріг, що створює можливість для вільного в'їзду в кабіну;
  4. З огляду на, що в'їзд або виїзд з підйомного механізму на візку займає більше часу, дверей не зачиняються автоматично.

Оформити замовлення на ліфтове обладнання для інвалідів можна в нашій компанії, попередньо обговоривши всі питання з менеджером по телефону.