Купити пасажирський ліфт

Купити пасажирські ліфти в Україні не складе труднощів, але придбати надійні та високоефективні підйомні механізми для житлових будинків і комерційних будівель можна тільки у перевірених постачальників, які багато років знаходяться на ринку країни. Такою компанією є ТОВ "ХАС Ліфт Сервіс Україна", вона вважається єдиним офіційним дистриб'ютором в Україні по поставкам ліфтів HAS Assansor. Продукція цих виробників сертифікована Системою менеджменту якості (ISO 9001) і Системою екологічного менеджменту (ISO 14001), що підтверджує бездоганну якість товару і його повну безпеку у використанні.

Займаючи впевнені позиції на ринку країни, наша компанія готова запропонувати вам свої послуги у вирішенні найскладніших завдань. Це моделі преміум сегменту, комфорт класу і бюджетного будівництва для:

  1. Багатоповерхових будинків;
  2. Котеджів до двох і більше поверхів;
  3. Промислово-виробничих об'єктів;
  4. Для громадських об'єктів (муніципальні і державні структури, лікарні, офісні приміщення, аеропорти, вокзали, торгові та розважальні центри).

Класифікація підйомного обладнання

Ми здивуємо вас не тільки відмінними характеристиками, але і величезним модельним рядом, серед яких ви зможете купити пасажирський ліфт з необхідними особливостями тягового приводу. Це може бути:

  • Надійні машини з високою вантажопідйомністю завдяки гідравлічному приводу. Ця конструкція більш економічна, забезпечує плавність ходу і точність зупинок. Енергія в таких машинах витрачається тільки на підйом кабіни. Відмінною їх особливістю є хороша зносостійкість, завдяки чому всі вузли працюють безперебійно, гарантуючи повну безпеку пасажирів;
  • Електричне підйомне устаткування, яке характеризується великою швидкістю пересування між поверхами, працює без шуму і вібрації. Такі моделі більш поширені.

Дизайн кабіни ліфта

При виборі підйомних машин для висотних будівель, звертайте увагу на дизайн кабіни, для виробництва якої використовують як традиційні, так і сучасні матеріали: тверді лакофарбові покриття, сатинована або текстуроване нержавіюча сталь, керамічна плитка, граніт, імітація мармуру і ліпнини, паперово-шаруватий пластик та інші декоративні елементи. Втім, оформлення кабіни може бути в нестандартному дизайні згідно вашим перевагам і ви пам'ятаєте про це, коли будете замовляти продукцію для своїх об'єктів.

Щоб купити пасажирський ліфт будь-якого типу, вам слід звернутися до нашого менеджера або зайти в центральний офіс.