Установка гідравлічного ліфта

Гідравлічні ліфти, в цілому, - це велика конструкція, що має багато деталей. Цей тип ліфта складається з поршня з гідравлічним приводом всередині циліндра, який з'єднаний з системою бака, насоса і клапана. Додатково повинні бути встановлені підйомник і входи.
Установка такого механізму може бути чотири- або п'ятиденного процедурою. Перед будь-якими змінами в будівлі проводиться обстеження і створюються креслення. Коли починається установка, додаються підйомник і основні компоненти гідравлічної системи. Процедури на цьому початковому етапі можуть включати технічні роботи на підйомнику: установка кронштейнів напрямних, гідравлічного циліндра, контролера, силового агрегату і шлангопровода, а також підключення блоку живлення до контролера.

Як встановлюються гідравлічні ліфти

Не всі ліфтові комплекси однакові. Процес може відрізнятися в залежності від розміру будинку, ліфтової системи і, звичайно, джерела живлення, який керує всім комплексом. Потрібно розуміти, що установка гідравлічних ліфтів відрізняється від тягових або пневматичних.

Ось основний процес установки гідравлічного ліфта:

Яма та посадка. Перше завдання - це створення ями і посадок, тому давайте спочатку поговоримо про яму. Як і в більшості звичайних ліфтів, яма повинна бути вирита приблизно на метр нижче фундаменту або першого поверху будівлі. Після цього необхідно вирити додатковий отвір для розміщення поршневого циліндра. Це може бути величезний проект, особливо якщо будинок має кілька поверхів. Поршень відповідає за підйом і опускання кабіни, і, оскільки він буде повністю втягнутий, коли кабіна перебуває на рівні землі, циліндр повинен мати довжину, рівну довжині шахти. Після того, як яма і отвір в циліндрі були вириті і укріплені, як правило, бетоном, можуть бути зібрані майданчика. Майданчики створюються шляхом вирізання отворів в стінах, де ліфт буде робити кожну зупинку.

Підйомник можна побудувати одним з двох способів. Перший - модульний. Модульний підйомник будується поза майданчиком, а потім вводиться в систему як єдине ціле. Це самий простий і швидкий спосіб зведення підйомника за умови, що у вас є кран. Якщо у вас немає доступу до крана або якщо через розташування його експлуатація утруднена, другим методом є установка підйомної рейки. Побудова такого комплексу проводиться на місці і займає більше часу, однак, це хороший і надійний спосіб. Після складання підйомника можна встановити циліндр, поршень і насос. Насос буде встановлений або в самій ямі, або в окремому машинному відділенні. Після складання він буде прикріплений до рухомого поршня.

Харчування і безпеку. Після того, як підйомник встановлений і насос прикріплений до поршня, настав час закріпити кабіну ліфта і підключити живлення. Для подачі живлення необхідно вмонтувати електричні роз'єднувачі. Крім того, масло повинно бути додано в бак для рідини, і трубопровід повинен бути встановлений між домкратом елеватора і силовим агрегатом. Як тільки це буде зроблено і всі системи будуть перевірені, ліфт готовий до роботи. З міркувань безпеки необхідно встановити самозакриваються і закриваються двері, клімат-контроль, аварійне освітлення, аварійну зв'язок і детектори диму.